top of page

MEER OVER
           BELLINI DISTILLATI

WhatsApp Image 2024-02-09 at 13.47_edited.jpg
Someone special_edited.jpg

Bellini Distillati is sinds 1971 een toonaangevend familiebedrijf in de productie van distillaten, met een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. Wat ooit begon als bescheiden onderneming, is uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf in de (gedistilleerde) dranken branche.​

Met meer dan 50 jaar expertise in de branche en een voortdurende nieuwsgierigheid naar innovatie, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat internationaal kan opereren.

We zijn trots om Nederland en de rest van de wereld kennis te laten maken met ons heerlijke en prachtige assortiment van Italiaanse dranken. Bij Bellini Distillati staat kwaliteit voorop. Ons team van deskundige vakmensen zet zich dagelijks in om producten van ongeëvenaarde smaak en uitmuntende kwaliteit te leveren. Als familiebedrijf zijn we gepassioneerd en betrokken bij elk aspect van ons bedrijf, van productie tot klantenservice.

Welkom bij Bellini Distillati, waar we met trots de rijke Italiaanse traditie van vakmanschap en genot voortzetten, als een familiebedrijf dat u graag verwelkomt in onze wereld van buitengewone dranken.

bottom of page